Siirry sisältöön

Infokirje: Yli sukupolvien – hyvinvointia läpi vuosikymmenten

Valtakunnalliset lastensuojelupäivät® järjestetään 26.–27.9.2017 Helsingissä. Tapahtumapaikkana on Finlandia-talo Helsingin keskustassa (osoite: Mannerheimintie 13e, 00100 Helsinki).

Finlandia-talolle saapuminen

Valtakunnallisille lastensuojelupäiville saapuu tänä vuonna yli 1300 osallistujaa. Huomioithan tämän saapuessasi tapahtumaan. Kannattaa olla ajoissa paikalla!
Finlandia-talo sijaitsee Töölönlahden rannalla kävelyetäisyydellä Helsingin ydinkeskustasta. Raitiovaunu- ja bussipysäkit sijaitsevat talon välittömässä läheisyydessä. Raitiovaunujen 4, 7 ja 10 pysäkki on Mannerheimintiellä, Finlandia-talon edessä (Kansallismuseon pysäkki).

Finlandia-talon taksitolppa sijaitsee Karamzininrannan puolella oven K1 edessä. Taksia voi tarvittaessa pyytää ajamaan myös Mannerheimintien puolelle. Taksin tilausnumero on 0100 0700.
Suosittelemme lämpimästi julkisen liikenteen tai pyörän käyttöä Finlandia-talolle saapumiseen, sillä haluamme tukea ympäristömme hyvinvointia. Finlandia-talolle on myös helppo saapua kaupunkifillarilla, lähimmät pyöräparkit ovat Kansallismuseo ja Töölönlahden puisto. Pyörien saatavuuden voit katsoa HSL:n sivuilta löytyvästä kartasta.

Mikäli kuitenkin joudut saapumaan autolla, niin voit jättää autosi Finlandia-talon vieressä sijaitsevaan pysäköintihalliin, Q-Park Finlandiaan, josta on maanalainen kulkuyhteys Finlandia-taloon. Ajo pysäköintihalliin tapahtuu Karamzininrannan kautta. Pysäköinti on maksullista, mutta LSKL:n ilmoittautumispisteeltä saat 20% alennuslipun.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen aukeaa molempina päivinä klo 8. Saapuessasi Finlandia-talolle ilmoittaudu aulassa olevaan Lastensuojelun Keskusliiton ilmoittautumis- ja infopisteeseen. Ilmoittautuessasi saat seminaarimateriaalin ja nimikortin. Mikäli osallistut tapahtumaan molempina päivinä, sinun ei tarvitse ilmoittautua kuin ensimmäisenä päivänä. Ilmoittautumistiskillä on erilliset jonot osallistujille, luennoitsijoille sekä näytteilleasettajille. Osallistujien ilmoittautumisjonot ovat aakkosjärjestyksessä, joten menethän sukunimesi alkukirjaimen mukaan oikeaan jonoon:

A – H
I – K
L – N
O – SE
SI – Ö

Finlandia-talon aulassa on vartioitu ja maksuton naulakko.

Ohjelma

Lastensuojelupäivien ohjelma löytyy tapahtuman verkkosivuilta, koulutuspäivillä jaettavasta ohjelmakirjasta sekä tapahtumamobiilisovelluksesta.
Finlandia-salin ovet suljetaan puheenvuorojen ajaksi, joten olethan ajoissa paikalla. Jos jostain syystä saavut tai lähdet kesken ohjelman, käytäthän Finlandia-salin parven ovia, jotka pidetään jatkuvasti auki.

Iltatilaisuus

Iltatilaisuudessa juhlistamme 80-vuotiasta Lastensuojelun Keskusliittoa. Iltatilaisuuden ohjelmaosuus on Finlandia-talon Finlandia-salissa ja cocktailtilaisuus järjestetään Finlandia-talon Verandassa (pohjakerroksessa). Iltatilaisuuden pukukoodina on smart casual.

Iltatilaisuuden omakustanteiset jatkot ovat Helsingin keskustassa Sokos Hotel Presidentin yökerho Pressassa osoitteessa Eteläinen Rautatiekatu 4, 00100 Helsinki.

Tapahtumamobiilisovellus & sosiaalinen media

Tänä vuonna olemme saaneet tapahtumaan uutuutena tapahtumamobiilisovelluksen. Voit ladata tapahtumasovelluksen ”Yli sukupolvien 2017” (Android, iOS, Windows Phone) puhelimesi sovelluskaupasta veloituksetta. Tapahtumasovelluksesta löytyy muun muassa ohjelma, tietoa puhujista, tapahtumapaikan kartta, sosiaalisen median viestivirta ja näytteilleasettajaluettelo sijainteineen. Ajankohtaista infoa löytyy lisäksi Lastensuojelun Keskusliiton koulutuspäivien Facebook-sivuilta.

Tapahtumassa on myös Viestiseinä® ja keskusteluun voi osallistua somessa #ylisukupolvien.

Kokemuskirjasto

Kokemuskirjasto on täällä taas! Kokemuskirjastossa kirjoina toimivat lastensuojelun kokemusasiantuntijanuoret ja heitä voi tulla lainaamaan pieneen keskustelutuokioon. Kokemuskirjasto on ainutlaatuinen tilaisuus kohdata lastensuojelun asiakkaita siten, että tehtäväsi on vain kuunnella ja keskustella. Kokemuskirjastossa ei arvioida, tehdä suunnitelmia tai päätöksiä. Ainoana sääntönä on molemminpuolinen kunnioitus. Tule haastamaan ennakko-oletuksesi! Kokemuskirjasto on avoinna lounas- ja kahvitauoilla ja sijaitsee heti portaiden yläpäässä, aivan Finlandia-salin kyljessä olevassa lämpiössä. Tervetuloa!

Speaker’s Corner

Speaker’s Cornerissa pääset kuulemaan mielenkiintoisia ja innostavia esittelyjä osallistujiltamme heidän toiminnastaan, projekteistaan tai hankkeistaan. Speaker’s Corner on auki lounas- ja kahvitauoilla ja se sijaitsee Helsinki-salin läheisyydessä Finlandia-talon 2. kerroksessa. Ole kuulolla!

Näyttelyalue

Koulutuspäivien yhteydessä on näyttelyalue, jossa tarjoamme Keskusliiton jäsenyhteisöille, muille järjestöille sekä alan toimijoille mahdollisuuden esittäytyä osallistujille. Tervetuloa näyttelyalueelle tutustumaan näytteilleasettajiin!

Tervetuloa!
Lastensuojelun Keskusliiton väki