Siirry sisältöön

Medialle

Valtakunnalliset lastensuojelupäivät® on lastensuojelualan suurin vuosittainen tapahtuma, joka kokoaa yhteen yli 1 000 lasten ja perheiden parissa työskentelevää ammattilaista. Tapahtuma koostuu ajankohtaisista pääsaliluennoista ja yli kymmenestä mielenkiintoisesta alaseminaarista ja vierailukohteesta. Valtakunnallisten lastensuojelupäivien® järjestäjänä toimii Lastensuojelun Keskusliitto. Tämän vuoden teemana on ”Yli sukupolvien – hyvinvointia läpi vuosikymmenten”.  Miltä näyttävät suomalaisen lapsuuden seuraavat 100 vuotta? Tervetuloa kuulemaan!

Mediakutsu

Lue mediakutsu tästä.

Ilmoittautuminen

Median edustajat ovat lämpimästi tervetulleita seuraamaan koko tapahtumaa. Finlandia-talon ilmoittautumispisteeltä voi hakea pressikortin ja tapahtumamateriaalin. Toivomme ilmoittautumisia etukäteen sähköpostitse alla oleviin osoitteisiin.

Yhteystiedot

Viestintäpäällikkö Juuli Hurskainen, juuli.hurskainen(at)lskl.fi ja 050 3533 480.
Koulutussuunnittelija Tuuli Valo, tuuli.valo(at)lskl.fi ja 050 5721 089.

Lehdistökuvat

Kuvia tapahtumasta voit pyytää tiedottaja Sofia Isokoskelta. Yhteystiedot: sofia.isokoski(at)lskl.fi ja 040 6462 177.

Tapahtuman ohjelma

Tapahtuman ohjelmaan ja puhujiin voit tutustua täällä.

Media Corner tapahtumassa

Media Corner sijaitsee Aino Loungessa Finlandia-talon pääaulassa. Medialle varattu tila on käytössä koko tapahtuman ajan, mutta toivomme, että otatte yhteyttä etukäteen mikäli haluatte puhujia tiettyyn aikaan paikalle.

Tapahtuman tiedotteet

Kokoamme sivuille tapahtumaan liittyviä tiedotteita.

Valtakunnalliset lastensuojelupäivät®: Suomalainen lapsuus on hyvä – mutta ei kaikille 

Systeemejä ja suhteita – Hackneyn mallista apua vaikuttavaan lastensuojeluun? 

Ammattilaiset antaisivat adoptiolle vahvemman aseman lastensuojelussa – monen mielestä lapsen etu vaarassa nykyisessä järjestelmässä