Siirry sisältöön

Saapuminen Logomoon

Logomo sijaitsee Turun keskusta-alueella, lähellä Turun päärautatieasemaa ja linja-autoasemaa. Matka junalla tai bussilla Helsingistä ja Tampereelta Turkuun kestää alle kaksi tuntia.

Suosittelemme saapumaan Logomoon kevyen liikenteen väyliä pitkin tai julkisilla kulkuvälineillä (ohjeet alempana). Kävelysilta tuo päärautatieasemalta suoraan Logomon kupeeseen. Siltaa pitkin pääsee myös polkupyörällä. Kauppatorilta Logomoon kävelee noin 20 minuutissa.

Autolla liikkuvia kehotamme saapumaan paikalle hyvissä ajoin parkkipaikan varmistamiseksi, koska alueen pysäköintipaikat ovat rajalliset.

Junalla tai linja-autolla Logomoon

Turun päärautatieasema sijaitsee noin 700 metrin päässä Logomosta. Ratapihan ylittävää kävelysiltaa pitkin pääsee Logomolle.

Katso VR:n aikataulut

Logomolle pääset kauempaa myös linja-autolla:

Matkahuollon aikataulut
OnniBussin aikataulut
Åbussin aikataulut
ExpressBussin aikataulut

Paikallisbussilla Logomoon

Keskustasta Logomoon pääsee kätevästi Turun julkisilla busseilla. Kun saapuu tapahtumapaikalle helposti bussilla, voi stressin parkkipaikan etsimisestä unohtaa.

Logomolle pääset Turun paikallisliikenteen bussilinjoilla 20, 61, 32, 42, 6, 2 ja 2A. Linjojen tarkat aikataulut, reitit ja reittioppaan löydät Turun seudun joukkoliikenne Fölin sivuilta.

Taksilla Logomoon

Logomolla on taksitolppa, taksin voi tilata numerosta 02 100 41. Logomon taksitolppa sijaitsee Logomon pääsalin ovien läheisyydessä.

Logomon sisäänkäynnit

Logomossa on useampi sisäänkäynti, joista Valtakunnallisilla lastensuojelupäivillä käytämme GOTO-sisäänkäyntiä ja LOGOMOSALI 1-2 -sisäänkäyntiä.

Logomon pohjakartta

Logomon osoite

Köydenpunojankatu 14
20100 Turku