Hyppää sisältöön

Turvallisuusohjeistus

Huolehdimme tapahtuman turvallisuudesta

Korona aiheuttaa muutamia muutoksia totuttuihin toimintatapoihin. Haluamme varmistaa, että osallistuminen tapahtumaamme on mahdollisimman turvallista kaikille. Huolehdimme osaltamme osallistujien terveysturvallisuudesta, noudatamme tarkasti viranomaisohjeita ja reagoimme tarvittaessa muuttuneisiin ohjeisiin.

Jyväskylän Paviljonki on rakennettu suuria yleisötilaisuuksia varten. Minimoimme selkeällä ohjeistuksella kaikki osallistujiin ja puhujiin kohdistuvat terveysriskit. Kasvosuojien käytössä ja ruokailujen järjestämisessä noudatamme viranomaisten ohjeistuksia. Olemme huomioineet tarpeen turvaetäisyyksille ja pienentäneet osallistujien ja näytteilleasettajien määrää. Suositamme, että osallistujillamme on joko täysi rokotesuoja tai negatiivinen koronatestitulos.

Pääsali ja alaseminaaritilat kalustetaan väljemmin turvavälien edellyttämällä tavalla. Mahdollisissa jonotuspaikoissa – kuten sisäänkäynneillä, naulakoilla, lounas- ja kahvitauoilla – on selkeät turvavälimerkinnät sekä normaalia enemmän turvallisuushenkilökuntaa. Lounaat porrastetaan molempina päivinä. Näyttelyalueen käytävät ovat riittävän väljät. Kävijöiden liikkumista ohjataan opasteilla. Fyysisen osallistumisen vaihtoehdoksi tarjoamme webinaariosallistumista.

Emme järjestä yhteistä iltatilaisuutta, vaan jokainen voi valita mieleistään tekemistä esimerkiksi ohjelmassa mainituista vaihtoehdoista.

Lue myös Paviljongin oma turvallisuusohjeistus ennen tilaisuuteen saapumista (paviljonki,fi).

Sulje