Hyppää sisältöön

Turvallisuusohjeistus

Huolehdimme tapahtuman turvallisuudesta

Korona aiheuttaa muutamia muutoksia totuttuihin toimintatapoihin. Haluamme varmistaa, että osallistuminen tapahtumaamme on mahdollisimman turvallista kaikille. Huolehdimme osaltamme osallistujien terveysturvallisuudesta, noudatamme tarkasti viranomaisohjeita ja reagoimme tarvittaessa muuttuneisiin ohjeisiin.

Jyväskylän Paviljonki on rakennettu suuria yleisötilaisuuksia varten. Huomioimme tarkasti mahdolliset turvaetäisyydet ja pidämme huolta korkeasta hygieniatasosta. Pyrimme minimoimaan ohjeistuksella kaikki osallistujiin ja puhujiin kohdistuvat terveysriskit.

Olemme huomioineet mahdolliset turvaetäisyydet ja pienentäneet Paviljonkiin otettavien osallistujien ja näytteilleasettajien määrää. Pääsalissa yleisö ohjataan saliin porrastetusti penkkiriveittäin, ja alaseminaaritilat kalustetaan väljemmin turvavälien edellyttämällä tavalla. Mahdollisissa jonotuspaikoissa – kuten sisäänkäynneillä, naulakoilla, lounas- ja kahvitauoilla – on selkeät turvavälimerkinnät sekä normaalia enemmän turvallisuushenkilökuntaa. Lounaat porrastetaan molempina päivinä. Näyttelyalueen käytävät ovat riittävän väljät ja turvavälimerkein merkityt. Kävijöiden liikkumista ohjataan opasteilla. Fyysisen osallistumisen vaihtoehdoksi tarjoamme webinaariosallistumista.

Emme järjestä yhteistä iltatilaisuutta, vaan jokainen voi valita mieleistään tekemistä esimerkiksi ohjelmassa mainituista vaihtoehdoista.

 

Ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittautuminen

Sulje