Hyppää sisältöön

Ehdota aiheita Valtakunnallisille lastensuojelupäiville® 2023 – haku on auki!

20.1.2023
Ehdota aiheita Valtakunnallisille lastensuojelupäiville® 2023 – haku on auki!

Lastensuojelun Keskusliitto hakee nyt mielenkiintoisia alaseminaariesityksiä vuoden 2023 Valtakunnallisille lastensuojelupäiville®. Onko sinulla mielessäsi asiakokonaisuus, josta toivoisit kuulevasi lisää tai haluaisit itse tulla puhumaan Valtakunnallisille lastensuojelupäiville®? Mikä juuri sinun työssäsi tai organisaatiossasi on ajankohtaista, josta myös muut osallistujat olisivat kiinnostuneita ja saisivat lisäantia omaan työhönsä? Kerro ajatuksesi meille!  

Alaseminaareissa syvennytään ajankohtaisiin teemoihin puheenvuorojen, työpajojen tai vierailuiden muodossa. Voit ehdottaa meille yksittäisiä esityksiä tai kokonaisia alaseminaarikokonaisuuksia. Alaseminaarihaku on kaikille avoin ja on käynnissä 20.1.–17.2.2023.

Tämän vuoden teema rakentuu sen ympärille, että jokainen lapsi saa olla omanlaisensa. Toivomme ehdotuksia, jotka liittyvät vuoden teemaan. Voit lähettää meille ehdotuksesi alla olevalla Webropol-lomakkeella. Olemme kaikkiin ehdotuksen lähettäneisiin yhteydessä maalis-huhtikuun aikana.

Seuraavat Valtakunnalliset lastensuojelupäivät® järjestetään 3.-4.10.2023 Turun Logomossa.

Lähetä alaseminaariehdotus Webropolissa

Lisätietoa:

Laura Holmi, laura.holmi@lskl.fi, 041 527 9227

Sulje