Hyppää sisältöön

Tervetuloa Valtakunnallisille lastensuojelupäiville® 2023

Valtakunnallisilla lastensuojelupäivillä® pysähdytään jälleen tärkeän asian äärelle: Jokaisella on oikeus olla oma itsensä. Lastensuojelussa ja laajemmin lasten, nuorten ja perheiden palveluissa on tärkeää pitää kiinni siitä, että jokainen lapsi tulee nähdyksi, kuulluksi ja kohdatuksi omana itsenään. Meidän yhteinen tehtävämme on huolehtia siitä, että jokainen lapsi ja nuori saa loistaa.

Lasten, nuorten ja perheiden parissa työskenteleville ammattilaisille tämä tavoite on selvä, mutta sen toteuttaminen arjen työssä ei aina ole helppoa. Jotta voi nähdä, kuulla ja kohdata, tarvitaan aikaa ja kiireettömyyttä sekä toisinaan myös uuden oppimista.

Lastensuojelun Keskusliitto haluaa edistää jokaisen lapsen oikeutta omaan identiteettiin ja vähentää kaikenlaista syrjintää. Valtakunnalliset lastensuojelupäivät® tarjoavat meille kaikille mahdollisuuden harjoitella antirasistista, yhdenvertaisuutta lisäävää työotetta ja kehittää yhteistä lapsiin kohdistuvan syrjinnän ja vihapuheen vastaista työtämme. Annamme ammattilaisille ajattelun ja työskentelyn välineitä ja kuulemme erilaisten lasten ja nuorten omaa ääntä. Ohjelma antaa tilaa myös kohtaamisiin kollegoiden kanssa.

Näillä päivillä Sinullakin on lupa loistaa! Tervetuloa!

Lastensuojelun Keskusliiton väki

 

 

Valtakunnallisten lastensuojelupäivien® esittely

Valtakunnalliset lastensuojelupäivät® on Lastensuojelun Keskusliiton järjestämä kaksipäiväinen koulutustapahtuma. Vuonna 2023 jo 59. kertaa järjestettävät Valtakunnalliset lastensuojelupäivät ® kokoavat yhteen lastensuojelun parissa työskenteleviä ympäri Suomen. Lastensuojelupäivät on yksi alan tärkeimpiä koulutustapahtumia.

Lastensuojelupäivillä käsitellään lasten suojelun sekä lapsi- ja perhepolitiikan ajankohtaisia kysymyksiä monista eri näkökulmista. Päivät on tarkoitettu lasten suojelun ammattilaisille, asiantuntijoille ja opiskelijoille sekä kaikille lasten ja nuorten kanssa työskenteleville.

93 puhujaa

Puhujat

Valtakunnallisten lastensuojelupäivien® puhujat keräävät yleisöä ympäri Suomen kuulemaan mielenkiintoisia ja ajankohtaisia puheenvuoroja lastensuojelusta.

Tutustu puhujiin

Puheenvuoroja, verkostoitumista ja keskusteluja

Tutustu ohjelmaan!

Valtakunnalliset lastensuojelupäivät® tarjoavat mielenkiintoisia puheenvuoroja eri asiantuntijoilta ja monipuolisia alaseminaareja. Tutustu ohjelmaan!

Ohjelma

Sulje