Hyppää sisältöön

Tervetuloa Valtakunnallisille lastensuojelupäiville® 2024

Tervetuloa Valtakunnallisille lastensuojelupäiville® Tampereelle! Koulutuspäivien vuoden 2024 teema on Välitä ja Vaikuta – Vaikuttavaa lastensuojelua rakentamassa.

Välitä ja vaikuta!

Lastensuojelun keskiössä on välittäminen. Jotta lapsia, nuoria ja perheitä on mahdollista tukea ja auttaa, on heistä ja heidän elämästään välitettävä. Myös omasta työstä on välitettävä, jotta sitä voi tehdä parhaalla mahdollisella tavalla ja kehittää edelleen. Lastensuojelun työntekijät pitävät työyhteisöä omalle hyvinvoinnilleen todella merkityksellisenä – kollegoistakin välitetään!

Kun maailma myllertää ympärillä ja lastensuojeluun kohdistuu monenlaisia toiveita ja odotuksia, on lastensuojelun alueellisesta ja kansallisesta kehittämisestä välitettävä. Lastensuojelun Keskusliiton tehtävä on vaikuttaa siihen, että lastensuojelua kehitetään ja että kehittämistyössä kuuluu myös lastensuojelun ammattilaisten ääni.

Vaikuttamisen lisäksi haluamme nostaa keskiöön lastensuojelun vaikuttavuuden. Millainen lastensuojelu on vaikuttavaa niin lasten, nuorten ja perheiden kuin yhteiskunnankin kannalta ja miten vaikuttavuutta voidaan lisätä?

Valtakunnalliset lastensuojelupäivät® tarjoavat mahdollisuuden pysähtyä välittämisen, vaikuttamisen ja vaikuttavuuden äärelle. Näiden teemojen ympärille on koottu upea ohjelma alaseminaareineen ja vierailukohteineen. Lisäksi päivät tarjoavat mahdollisuuden pohtia näitä teemoja yhdessä kollegoiden kanssa.

Tervetuloa mukaan – välitä ja vaikuta!

Lastensuojelun Keskusliiton väki

Valtakunnallisten lastensuojelupäivien® esittely

Valtakunnalliset lastensuojelupäivät® on Lastensuojelun Keskusliiton järjestämä kaksipäiväinen koulutustapahtuma. Vuonna 2024 jo 60. kertaa järjestettävät Valtakunnalliset lastensuojelupäivät ® kokoavat yhteen lastensuojelun parissa työskenteleviä ympäri Suomen. Lastensuojelupäivät on yksi alan tärkeimpiä koulutustapahtumia.

Lastensuojelupäivillä käsitellään lasten suojelun sekä lapsi- ja perhepolitiikan ajankohtaisia kysymyksiä monista eri näkökulmista. Päivät on tarkoitettu lasten suojelun ammattilaisille, asiantuntijoille ja opiskelijoille sekä kaikille lasten ja nuorten kanssa työskenteleville.

Tuu mukaan!

Ilmoittautuminen

Osallistujien ilmoittautuminen Valtakunnallisille lastensuojelupäiville on alkanut! Varaamalla paikkasi ajoissa varmistat, että olet mukana yhdessä vuoden tärkeimmistä lastensuojelutapahtumista.

Ilmoittautuminen

 

Ajankohtaisia puheenvuoroja alan asiantuntijoilta!

Puhujat

Valtakunnallisten lastensuojelupäivien® puhujat keräävät yleisöä ympäri Suomen kuulemaan mielenkiintoisia ja ajankohtaisia puheenvuoroja lastensuojelusta.

Tutustu puhujiin

Puheenvuoroja, verkostoitumista ja keskusteluja

Tutustu ohjelmaan!

Valtakunnalliset lastensuojelupäivät® tarjoavat mielenkiintoisia puheenvuoroja eri asiantuntijoilta ja monipuolisia alaseminaareja. Tutustu ohjelmaan!

Ohjelma

Varaa näyttelypaikka!

Näyttelyosasto

Valtakunnallisten lastensuojelupäivien® yhteydessä järjestetään myös näyttely, jossa näytteilleasettajat esittäytyvät osallistujille.

Varaa näyttelypaikkasi ja varmista organisaatiollesi parempi näkyvyys Valtakunnallisilla lastensuojelupäivillä®!

Tutustu näyttelyosastoon 

Sulje