Hyppää sisältöön

Näyttelyosastot

Valtakunnalliset lastensuojelupäivät ® järjestetään 5.−6.10.2021 Jyväskylän Paviljongissa ja webinaarina. Koulutuspäivien yhteydessä järjestetään myös näyttely, joissa keskusliiton jäsenyhteisöillä, muilla järjestöillä sekä alan yrityksillä on mahdollisuus esittäytyä. Lastensuojelun Keskusliiton jäsenyhteisöt voivat ilmoittautua näytteilleasettajaksi 31.5. klo 8.00 alkaen, muille ilmoittautuminen aukeaa 14.6. klo 8.00.

Ilmoittaudu mukaan näytteilleasettajaksi Lyytissä

Näyttelypaikan varaaminen

On tärkeää huomata, että näyttelypaikan varaa ilmoittautumisen yhteydessä vain näyttelystä vastaava henkilö, jolle toimitetaan kaikki näyttelyyn liittyvä info sähköpostitse. Hänen sekä toisen osastolla työskentelevän henkilön osallistumismaksu sisältyy näyttelypaikan hintaan. Muut päiville osallistuvat, jotka saattavat toimia näyttelypisteellä, ilmoittautuvat lastensuojelupäiville normaalisti ja maksavat tapahtuman osallistumismaksun.

Lastensuojelun Keskusliiton jäsenyhteisöt voivat ilmoittautua näytteilleasettajaksi 31.5. klo 8.00 alkaen, muille ilmoittautuminen aukeaa 14.6. klo 8.00.

Tänä vuonna voit varata vain yhden paikan, jotta useammalla on mahdollisuus osallistua näyttelyyn. Näyttelypaikat täytetään varaamisjärjestyksessä. Huomioithan, että näyttelypaikkoja on rajoitetusti. Tänä vuonna koronan takia näyttelypaikkoja on yhteensä vain 51 kpl. Varaathan siis paikkasi ajoissa!

Näyttelypaikan hinta

Näyttelypaikan hinta sisältää kahden henkilön osallistumismaksun.

  • 1 325 € (+ ALV 24 %)
  • 805 € (+ ALV 24 %) Lastensuojelun Keskusliiton jäsenille.

Päivien aikana varsinainen myyntitoiminta ei ole sallittua, mutta näyttelypisteellä voi luonnollisesti jakaa ja vastaanottaa materiaalin tilauslomakkeita.

Näyttelypaikan varaukset ovat sitovia heti varauksen jälkeen.

Näyttelyn yhteyshenkilö keskusliitossa on Eliisa Jämsén,
eliisa.jamsen@lskl.fi, puh, 040 708 5845.

Mainospaikka PowerPoint-karuselliin

Uutena vaihtoehtona voit mainostaa kohdettasi/palveluasi sähköisesti. Tuolloin PowerPoint-mainoksesi pyörii Paviljongin Wilhelm-salissa ja muilla näytöillä sekä webinaarissa taukojen aikana mainoskarusellissa.

Suunnittele yhden sivun PowerPoint-mainos ja saat lisää näkyvyyttä päivillä. Mainoksen hinta on 205 € (+ ALV 24 %).

Mainospaikan varaukset ovat sitovia heti varauksen jälkeen. Viimeinen päivä varata itselleen mainospaikka on 19.9. Olemme mainospaikan ostaneisiin sähköpostitse yhteydessä ja annamme lisätietoa käytännön asioista.

Varaa mainospaikka

Näyttelyn rakentaminen

Näyttelyn rakentamisesta vastaa Jyväskylän Messut Oy. Näyttelypaikan vahvistumisen jälkeen Jyväskylän Messut lähettää näytteilleasettajille tietopaketin, jossa kerrotaan aikataulu, toimitusosoite, saapumistiedot, palveluhenkilökunnan yhteystiedot sekä näytteilleasettajakohtaiset extranet-tunnukset tarvittavien lisäpalveluiden tilaamista varten.

Näyttelypaikka: 4m2 (2 x 2) sisältää:

  • Infotiski 100 x 50 cm, korkeus 105 cm
  • 2 baarijakkaraa
  • Esiteteline
  • Taustaseinäke (2 m leveä, sivulla 50 cm leveä seinäke)
  • Logo (max koko 0,5 m2)
  • Sähköliittymä tietokonetta varten

Näyttelyalueen pohjakartta

Tutustu näyttelyalueeseen jo etukäteen! Näyttelypaikkojen varaaminen alkaa Lastensuojelun Keskusliiton jäsenille 31.5., muille 14.6. Mahdollisen paikkatoiveen voi lisätä ilmoittautumislomakkeen lisätietoa-kohtaan. Toivottua paikkaa emme voi taata, mutta teemme parhaamme toiveiden huomioimisessa.

Lastensuojelupäivien näyttelyn pohjakarttta hallissa A.

Lataa näyttelyalueen pohjakartta pdf-tiedostona

Lisätietoa näyttelyosastosta

Eliisa Jämsén
eliisa.jamsen@lskl.fi
040 708 5845

Sulje