Siirry sisältöön

Näyttelyosasto

Näyttelypaikat ovat tällä hetkellä loppuunmyyty!

Peruutuksia tai jonotuspaikkoja voi kysellä Tuire Bergiltä: tuire.berg(at)lskl.fi ja 0400 675205.

>> Ilmoittaudu tästä!

Valtakunnalliset lastensuojelupäivät järjestetään 26.–27.9.2017 Finlandia-talossa Helsingissä. Päivien yhteydessä järjestetään myös näyttely, jossa tarjoamme Keskusliiton jäsenyhteisöille ja muille järjestöille sekä alan yrityksille mahdollisuutta esittäytyä osallistujille.

Näyttelypaikan varaaminen

Näyttelypaikan varaaminen on nyt mahdollista keskusliiton jäsenille sekä kaikille muille organisaatioille. Varaa näyttelypaikka täyttämällä ilmoittautumislomake ja valitsemalla osallistujatyypiksi ’Näytteilleasettaja’. Viimeinen ilmoittautumispäivä näyttelyyn on 13.8.2017 (tai kunnes näyttely on täynnä). Näyttelypaikat täytetään varaamisjärjestyksessä. Katso osallistumismaksut ja peruutusehdot.

Ilmoittaudu näyttelyyn tästä.

Näyttelyn osallistumismaksut

Lastensuojelun Keskusliiton jäsenyhteisöille: 685€ + alv 24% (sis. 2 henkilön osallistumisen)
Muille näytteilleasettajille: 1250€ + alv 24% (sis. 2 henkilön osallistumisen)

Yhden näyttelyosaston hinta sisältää kahden järjestelijän osallistumismaksun. Mikäli ostat kaksi ständiä, otamme sinuun yhteyttä osallistujatietojen keräämiseksi.

On tärkeää huomata, että näyttelypaikan varaa ilmoittautumisen yhteydessä vain näyttelystä vastaava henkilö. Hänen sekä toisen osastolla työskentelevän henkilön osallistumismaksu sisältyy näyttelypaikan hintaan. Muut mahdollisesti päiville osallistujat, jotka saattavat toimia ständillä, ilmoittautuvat päiville normaalisti.

Varsinainen myyntitoiminta päivien aikana ei ole sallittua, mutta materiaalin tilauslomakkeita voi näyttelypisteessä luonnollisesti jakaa ja vastaanottaa.

Katso näyttelyn karttapohja.

Näyttelyn rakentaminen

Näyttelyn rakentamisesta vastaa WS-EXPOGROUP OY.
Näyttelypaikan vahvistumisen jälkeen WS-Expogroup ottaa teihin yhteyttä ja lähettää infopaketin näyttelyyn valmistautumista varten. Infopaketissa on mukana yhteystiedot ja lomakkeet lisäpalveluiden tilaamista varten. Voitte tilata osastollenne esim. maton, sähköliittymän, valoa, viherkasveja yms.

WS-EXPOGROUP OY:n yhteyshenkilö osaston rakentamisesta on:
Andreas Franzén
puh. 041 5370 102
andreas.franzen@wsexpogroup.fi

Näyttelypaikka 2 x 2 = 4m2 sisältää:

  • 1 kevytseinäke osaston takana (1 pysty, valkoinen pinta 100×201 cm), lattiapinta-ala 4m2 (2x2m)
  • 1 logo/nimi teipattuna seinäkkeen valkoiseen pintaan
  • 1 M10 Liukuovikaappi, koko 95 x 91 x 40 cm
  • 1 Baarituoli korkea tai klaffi
  • 1 ZikZak Esiteteline
Lastensuojelupäivien näyttely

Havainnekuva osastosta.