Hyppää sisältöön

Näyttelyosastot

Valtakunnalliset lastensuojelupäivät ® järjestetään 5.−6.10.2021 Jyväskylän Paviljongissa ja webinaarina. Koulutuspäivien yhteydessä järjestetään myös näyttely, joissa keskusliiton jäsenyhteisöillä, muilla järjestöillä sekä alan yrityksillä on mahdollisuus esittäytyä. Ilmoittautuminen näytteilleasettajaksi on päättynyt. Katso osallistuvat näytteilleasettajat sivuiltamme!

Näyttelypaikan varaaminen

On tärkeää huomata, että näyttelypaikan varaa ilmoittautumisen yhteydessä vain näyttelystä vastaava henkilö, jolle toimitetaan kaikki näyttelyyn liittyvä info sähköpostitse. Hänen sekä toisen osastolla työskentelevän henkilön osallistumismaksu sisältyy näyttelypaikan hintaan. Muut päiville osallistuvat, jotka saattavat toimia näyttelypisteellä, ilmoittautuvat lastensuojelupäiville normaalisti ja maksavat tapahtuman osallistumismaksun.

Tänä vuonna voit varata vain yhden paikan, jotta useammalla on mahdollisuus osallistua näyttelyyn. Näyttelypaikat täytetään varaamisjärjestyksessä. Huomioithan, että näyttelypaikkoja on rajoitetusti.

Näyttelypaikan hinta

Näyttelypaikan hinta sisältää kahden henkilön osallistumismaksun.

  • 1 325 € (+ ALV 24 %)
  • 805 € (+ ALV 24 %) Lastensuojelun Keskusliiton jäsenille.

Päivien aikana varsinainen myyntitoiminta ei ole sallittua, mutta näyttelypisteellä voi luonnollisesti jakaa ja vastaanottaa materiaalin tilauslomakkeita.

Näyttelypaikan varaukset ovat sitovia heti varauksen jälkeen.

Näyttelyn yhteyshenkilö keskusliitossa on Tuire Berg, p. 040 067 5205, tuire.berg@lskl.fi.

Mainospaikka PowerPoint-karuselliin

Uutena vaihtoehtona voit mainostaa kohdettasi/palveluasi sähköisesti. Tuolloin PowerPoint-mainoksesi pyörii Paviljongin Wilhelm-salissa ja muilla näytöillä sekä webinaarissa taukojen aikana mainoskarusellissa.

Suunnittele yhden sivun PowerPoint-mainos ja saat lisää näkyvyyttä päivillä. Mainoksen hinta on 205 € (+ ALV 24 %).

Mainospaikan varaukset ovat sitovia heti varauksen jälkeen. Viimeinen päivä varata itselleen mainospaikka on 19.9. Olemme mainospaikan ostaneisiin sähköpostitse yhteydessä ja annamme lisätietoa käytännön asioista.

Näyttelyn rakentaminen

Näyttelyn rakentamisesta vastaa Jyväskylän Messut Oy. Näyttelypaikan vahvistumisen jälkeen Jyväskylän Messut lähettää näytteilleasettajille tietopaketin, jossa kerrotaan aikataulu, toimitusosoite, saapumistiedot, palveluhenkilökunnan yhteystiedot sekä näytteilleasettajakohtaiset extranet-tunnukset tarvittavien lisäpalveluiden tilaamista varten.

Näyttelypaikka: 4m2 (2 x 2) sisältää:

  • Infotiski 100 x 50 cm, korkeus 105 cm
  • 2 baarijakkaraa
  • Esiteteline
  • Taustaseinäke (2 m leveä, sivulla 50 cm leveä seinäke)
  • Logo (max koko 0,5 m2)
  • Sähköliittymä tietokonetta varten

Näyttelyalueen pohjakartta

Tutustu näyttelyalueeseen jo etukäteen!

Valtakunnallisten lastensuojelupäivien 2021 pohjakartta.

 

Lataa näyttelyalueen pohjakartta pdf-tiedostona

Lisätietoa näyttelyosastosta

Tuire Berg
tuire.berg@lskl.fi
040 067 5205

Sulje