Hyppää sisältöön

Ohjelma

Valtakunnalliset lastensuojelupäivät® järjestetään vuonna 2022 jo 58. kertaa! Lastensuojelupäivät on yksi alan tärkeimpiä koulutustapahtumia. Kahden päivän aikana käsitellään lasten suojelun sekä lapsi- ja perhepolitiikan ajankohtaisia kysymyksiä monista eri näkökulmista.

Löydät kaikki Valtakunnallisten lastensuojelupäivien ohjelmatiedot tältä sivulta. Webinaarissa striimataan pääsalin ohjelma. Alaseminaarien tarkemmat tiedot löydät Alaseminaarit-sivulta. Lastensuojelupäiviltä löydät myös näyttelyosaston ja kokemuskirjaston. Tervetuloa mukaan!Lataa lastensuojelupäivien ohjelma pdf-tiedostona

Turvaa ja toivoa

Tiistai 4.10.2022 klo 8.30–17.00

Lastensuojelupäivien aloituspäivä

Valtakunnalliset lastensuojelupäivät® 4.–5.10.2022 Lahden Sibeliustalolla ja pääsalin ohjelma striimattuna. Tilaisuuden juontaa toimittaja Fanny Fröman.

Tutustu Kokemuskirjastoon ja lainaa kokemusasiantuntija!

Kokemuskirjastossa kirjoina toimivat lastensuojelun kokemusasiantuntijanuoret ja -vanhemmat ja heitä voi tulla lainaamaan pieneen keskustelutuokioon. Kokemuskirjasto on ainutlaatuinen tilaisuus kohdata lastensuojelun asiakkaita ja vanhempia siten, että tehtäväsi on vain kuunnella ja keskustella. Kokemuskirjastossa ei arvioida, tehdä suunnitelmia tai päätöksiä. Ainoana sääntönä on molemminpuolinen kunnioitus.

Kuvitetut, yhteenliitetyt kädet pyöreää, keltaista taustaa vasten.

Turvaa ja toivoa

Keskiviikko 5.10. klo 8.30–15.30

Lastensuojelupäivien toinen päivä

Valtakunnalliset lastensuojelupäivät® 4.–5.10.2022 Lahden Sibeliustalolla ja pääsalin ohjelma striimattuna. Tilaisuuden juontaa toimittaja Fanny Fröman.

110 puhujaa

Puhujat

Valtakunnallisten lastensuojelupäivien® puhujat keräävät yleisöä ympäri Suomen kuulemaan mielenkiintoisia ja ajankohtaisia puheenvuoroja lastensuojelusta.

Tutustu puhujiin

Mukana Valtakunnallisia lastensuojelupäiviä® mahdollistamassa

Sulje