Hyppää sisältöön

Vastuullisuus

Tapahtumien toteutuksessa noudatamme eettisiä ohjeitamme. Ohjeiden avulla vahvistetaan eettisesti korkealaatuista toimintakulttuuria kaikissa Lastensuojelun Keskusliiton tapahtumissa, projekteissa, tempauksissa ja koulutuksissa, joissa on lapsia ja nuoria mukana.

Koulutustilaisuuksien eettiset ohjeet

Koulutustilaisuutemme järjestetään avoimesti, rohkeasti ja inhimillisesti. Lue lisää koulutustilaisuuksien ohjeista.

Koulutustilaisuuksien eettiset ohjeet (pdf)

Eettiset ohjeet lasten ja nuorten kanssa toimimiseen 

Tapahtumien toteutuksessa noudatamme eettisiä ohjeita lasten ja nuorten kanssa toimimiseen. Ohjeiden avulla vahvistetaan eettisesti korkealaatuista toimintakulttuuria kaikissa Lastensuojelun Keskusliiton tapahtumissa, projekteissa, tempauksissa ja koulutuksissa, joissa on lapsia ja nuoria mukana. 

Lastensuojelun kokemusasiantuntijuuden eettiset ohjeet

Noudatamme tapahtumien järjestämisessä Lastensuojelun kokemusasiantuntijuuden eettisiä ohjeita, kun mukana on kokemusasiantuntijoita. Ohjeiden avulla halutaan varmistaa, että kokemusäänen mukaan ottaminen osaksi lastensuojelun kehittämistä ja kouluttamista onnistuu ja kokemus on hyvä sekä kokemusasiantuntijalle itselleen että tilaisuuden tai työskentelyn järjestäjälle. 

Ympäristöeettiset periaatteet

Kaikissa Lastensuojelun Keskusliiton järjestämissä tapahtumissa me järjestäjät huomioimme mahdollisimman hyvin ympäristön ja pyrimme toteuttamaan tapahtumamme eettisesti ja ekologisesti sekä kotimaisuutta suosien. Säilytetään ympäristömme elinkelpoisena myös lapsille ja nuorille! 

Tutustu ympäristöeettisiin periaatteisiimme (pdf, lskl.fi)

Näyttelyn ekologisuus 

Painotamme näyttelyssä koko tapahtuman tavoin ekologisia arvoja. Haastammekin kaikki näytteilleasettajat pohtimaan, miten koko ständin elinkaari olisi mahdollisimman ekologinen. Voit esimerkiksi huomioida seuraavia asioita:  

  • Voisiko jotain materiaaleja hyödyntää uudestaan?  
  • Minkälaista materiaalia ständillä jaetaan? 
  • Voinko valita eettisempiä valmistusmateriaaleja jaettaville tuotteille? 
  • Miten jaettava materiaali on pakattu? 

2 päivää

102 puhujaa

75 Näyttelypaikkaa

Sulje