Hyppää sisältöön

Kokemusklubi

Kokemusklubi esittelee Valtakunnallisten lastensuojelupäivien® ajan lastensuojelun kokemusasiantuntijuutta ja sen tuottamaa tietoa ja toimijoita. Kokemusklubi tarjoaa ammattilaisille myös mahdollisuuden kokemusasiantuntijoiden kohtaamiseen yhteiskehittämisen hengessä.

Kokemusklubin logo hehkulampulla ja sydämellä.

Kokemusklubi on auki koko Valtakunnallisten lastensuojelupäivien® ajan. Kokemusklubilla on mahdollisuus tutustua esillä olevaan materiaaliin ja tietoon, kohdata kokemusasiantuntijoita sekä Lastensuojelun Keskusliiton osallisuuden ja kokemusasiantuntijuuden parissa työskenteleviä erityisasiantuntijoita ja muita aiheesta kiinnostuneita lastensuojelupäiville osallistujia.

Nuorten päivien terveiset

Lastensuojelun kokemusasiantuntijat tuovat Nuorten päivässä kokoamiaan terveisiä tutustuttavaksi lastensuojelun ammattilaisille.

Pulmapiste

Lisäksi kokemusklubilla toimii Pulmapiste, jossa osallistujilla on mahdollisuus ratkoa lastensuojelutyöhön liittyviä pulmia yhdessä kokemusasiantuntijoiden kanssa. Pulmapisteellä päivystää ryhmä kokemusasiantuntijana toimivia nuoria aikuisia ja asiakasvanhempia, joiden kanssa lastensuojelupäivien osallistujat voivat käydä keskusteluja haluamastaan teemasta – tuoda esimerkiksi oman ammatillisen pulmansa, pohdituttavan seikan tai ratkaisua vaativan asiakastilanteen työstettäväksi.

Kokemusklubin muu sisältö ja aikataulu tarkentuu myöhemmin.


Lisätietoa kokemusklubista:
  • Anna Tiili, erityisasiantuntija, Lastensuojelun Keskusliitto, anna.tiili(a)lskl.fi
Sulje