Hyppää sisältöön

Kokemusklubi

Kokemusklubi esittelee Valtakunnallisten lastensuojelupäivien® ajan lastensuojelun kokemusasiantuntijuutta ja sen tuottamaa tietoa ja toimijoita. Kokemusklubi tarjoaa ammattilaisille myös mahdollisuuden kokemusasiantuntijoiden kohtaamiseen yhteiskehittämisen hengessä.

Kokemusklubin logo hehkulampulla ja sydämellä.

Logomo, Teatro-galleria
3.–4.10.2023

Uudistunut Kokemusklubi jatkaa jo perinteeksi muodostuneen Kokemuskirjaston kiitettyä työtä. Se on auki koko Valtakunnallisten lastensuojelupäivien® ajan. Tällöin on mahdollisuus tutustua esillä olevaan materiaaliin ja tietoon, kohdata kokemusasiantuntijoita sekä Lastensuojelun Keskusliiton osallisuuden ja kokemusasiantuntijuuden parissa työskenteleviä erityisasiantuntijoita ja muita aiheesta kiinnostuneita lastensuojelupäiville osallistujia.

Pulmapiste

Lounas- ja kahvitauoilla Klubilla toimii Pulmapiste, jossa osallistujilla on mahdollisuus ratkoa lastensuojelutyöhön liittyviä pulmia yhdessä kokemusasiantuntijoiden kanssa.

Pulmapiste toimii pop-up-periaatteella. Pulmapisteellä päivystää ryhmä kokemusasiantuntijana toimivia nuoria aikuisia ja asiakasvanhempia, joiden kanssa lastensuojelupäivien osallistujat voivat käydä keskusteluja haluamastaan teemasta – tuoda esimerkiksi oman ammatillisen pulmansa, pohdituttavan seikan tai ratkaisua vaativan asiakastilanteen työstettäväksi.

Pulmapiste on auki taukojen aikana seuraavasti:

  • Ti 3.10. klo 12–13 ja 14.30–15.30.
  • Ke 4.10. 11–12 ja 13.30–14.30.

Lisätietoa kokemusklubista:
  • Johannes Jahnukainen, erityisasiantuntija, Lastensuojelun Keskusliitto, johannes.jahnukainen(a)lskl.fi
  • Kirsi Hokkila, erityisasiantuntija, Lastensuojelun Keskusliitto, kirsi.hokkila(a)lskl.fi

Tule tutustumaan!

Näyttelyosasto

Valtakunnallisten lastensuojelupäivien® yhteydessä järjestetään myös näyttely, jossa näytteilleasettajat esittäytyvät osallistujille.

Tutustu näyttelyosastoon 

Sulje