Hyppää sisältöön

Ilmoittautuminen

Varaamalla paikkasi ajoissa varmistat, että pääset mukaan yhteen vuoden tärkeimmistä lastensuojelutapahtumista. Lippujen muutos- ja peruutusehdoista voit lukea tarkemmin alempaa tältä sivulta.

Perushintainen ilmoittautuminen Lyytissä

Osallistuminen

Huomioithan ilmoittautumisen yhteydessä, että ilmoittautumisesi on rekisteröity järjestelmäämme vasta silloin, kun olet saanut siitä vahvistusviestin ilmoittautumislomakkeella antamaasi sähköpostiin. Tarkistathan roskapostikansion, mikäli vahvistusta ei kuulu. Pidä vahvistus tallessa ja varmista, että se on saatavillasi myös Tampere-talolla tilaisuuteen saapuessasi.

Osallistuessasi tapahtumaan Sinulla on mahdollisuus valita, osallistutko koko tapahtumaan vai vain yhdeksi päiväksi. Osallistumismaksuun sisältyy päivien/päivän ohjelma sekä ohjelmaan merkityt lounaat, kahvit sekä iltatilaisuuden osalta alkumalja ja kevyt salaattipöytä.

Koulutuspäiville voi osallistua vain paikan päällä Tampereella. Webinaaria ei järjestetä.

Osallistumismaksut, ilmoittautumisen peruminen ja muutokset

Osallistujat:

Early Bird -HINTAINEN LIPPU

Early Bird -hintaisten lippujen myynti päättyi 28.6.2024, mutta voit edelleen ilmoittautua mukaan päiville 25.8.2024 asti perushintaisilla lipuilla.

Perushintaiset liput
  • Perushinta 2 pv, 460 euroa  
  • Perushinta 1 pv, 310 euroa
  • Perushinta opiskelija 2 pv, 200 euroa

    Perushintainen ilmoittautuminen tapahtumaan on mahdollista 2.5.–25.8.2024 tai niin kauan, kun paikkoja riittää. Voit muuttaa ilmoittautumisesi tietoja tai peruuttaa ilmoittautumisesi sähköpostiisi saamastasi vahvistusviestistä löytyvän linkin kautta su 25.8.2024 saakka. Tämän jälkeen muutokset eivät ole mahdollisia. Peruutuksista, jotka tehdään su 25.8.2024 jälkeen, veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistumista ei myöskään voi siirtää toiselle henkilölle, jos se tehdään su 25.8.2024 jälkeen.Perushintainen ilmoittautuminen (lyyti.fi)

Näytteilleasettajat ja mainospaikan ostaneet:

  • Lue tarkemmat ohjeet ja hinnat Näyttelyosasto-sivulta. Näyttely- ja mainospaikan varaukset ovat sitovia välittömästi.

Näyttelypaikan varaaminen

Näytteilleasettaja voi halutessaan varata max 2 näyttelypaikkaa. Näyttelypaikat täytetään varaamisjärjestyksessä.

Lue lisää Näyttelyosasto-sivultamme.

Mainospaikan varaaminen

Lue lisää mainospaikasta


Lue lisää

Valtakunnalliset lastensuojelupäivät 2024®

2 päivää

n.85

puhujaa

111 Näyttelypaikkaa

Varaa näyttelypaikka!

Näyttelyosasto

Valtakunnallisten lastensuojelupäivien® yhteydessä järjestetään myös näyttely, jossa näytteilleasettajat esittäytyvät osallistujille.

Varaa näyttelypaikkasi ja varmista organisaatiollesi parempi näkyvyys Valtakunnallisilla lastensuojelupäivillä®!

Tutustu näyttelyosastoon 

Puheenvuoroja, verkostoitumista ja keskusteluja

Tutustu ohjelmaan!

Valtakunnalliset lastensuojelupäivät® tarjoavat mielenkiintoisia puheenvuoroja eri asiantuntijoilta ja monipuolisia alaseminaareja. Tutustu ohjelmaan!

Ohjelma

Ajankohtaisia puheenvuoroja alan asiantuntijoilta!

Puhujat

Valtakunnallisten lastensuojelupäivien® puhujat keräävät yleisöä ympäri Suomen kuulemaan mielenkiintoisia ja ajankohtaisia puheenvuoroja lastensuojelusta.

Tutustu puhujiin

Sulje