Hyppää sisältöön

Ilmoittautuminen Valtakunnallisille lastensuojelupäiville® 2022 on alkanut!

2.5.2022
Ilmoittautuminen Valtakunnallisille lastensuojelupäiville® 2022 on alkanut!

Valtakunnalliset lastensuojelupäivät® 2022 järjestetään 4.–5.10. Lahden Sibeliustalolla. Osallistujien sekä Lastensuojelun Keskusliiton jäsenten ilmoittautuminen näytteilleasettajiksi on avattu.

Ilmoittaudu mukaan Valtakunnallisille lastensuojelupäiville®, niin varmistat paikkasi yhteen vuoden merkittävimmistä lastensuojelualan tapahtumista. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 19.9.2022 tai kunnes tapahtuma on loppuunmyyty. Lastensuojelun Keskusliiton jäsenet voivat jo varata esittelypaikan lastensuojelupäivien yhteydessä järjestettävään näyttelyyn. Muut kuin jäsenemme voivat ilmoittautua näytteilleasettajiksi 1.6. klo 8.00 alkaen.

Valtakunnalliset lastensuojelupäivät® järjestetään vuonna 2022 jo 58. kertaa. Vuoden teema on Turvaa ja toivoa ja tapahtuman juontaa Helsingin Sanomien Lasten uutisten Fanny Fröman. Lastensuojelupäivien ohjelma on tuttuun tapaan kattava ja päivillä kuullaan jälleen mielenkiintoisia ja ajankohtaisia puheenvuoroja useilta puhujilta.

Valtakunnalliset lastensuojelupäivät® kokoavat yhteen lastensuojelun parissa työskenteleviä ihmisiä ympäri Suomen. Lastensuojelupäivät järjestetään yhteistyössä Lahden kaupungin kanssa.

Lisätietoa

  • Eliisa Jämsén, tapahtumavastaava, eliisa.jamsen@lskl.fi, 040 708 5845
LUE LISÄÄ

 

Sulje