Hyppää sisältöön

Ilmoittautuminen Valtakunnallisille lastensuojelupäiville® 2024 on käynnissä!

2.5.2024
Ilmoittautuminen Valtakunnallisille lastensuojelupäiville® 2024 on käynnissä!

Ilmoittaudu mukaan Valtakunnallisille lastensuojelupäiville®, niin varmistat paikkasi yhteen vuoden merkittävimmistä lastensuojelualan tapahtumista. Tänä vuonna koulutuspäivät järjestetään Tampereella 8.–9.10.2024. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 25.8.2024 tai kunnes tapahtuma on loppuunmyyty.

Lastensuojelun Keskusliiton jäsenet voivat jo varata esittelypaikan lastensuojelupäivien yhteydessä järjestettävään näyttelyyn. Muut kuin jäsenemme voivat ilmoittautua näytteilleasettajiksi 3.6. klo 8.00 alkaen. Mainospaikan voit varata Power point -karusellista jo nyt ja varmistaa paremman näkyvyyden päivillä.

Valtakunnalliset lastensuojelupäivät® järjestetään vuonna 2024 jo 60. kertaa. Vuoden teema on Välitä ja Vaikuta. Tapahtuman juontavat TikTok-sossut Maija Haapala ja Camilla Jokela. Lastensuojelupäivien ohjelma on kattava ja päivillä kuullaan jälleen mielenkiintoisia ja ajankohtaisia puheenvuoroja useilta puhujilta. Kaksipäiväisen tapahtuman molempina päivinä järjestetään tuttuun tapaan alaseminaareja. Koulutuspäiviltä löydät myös Kokemusklubin.

Valtakunnalliset lastensuojelupäivät® kokoavat yhteen ammattilaisia ympäri Suomen. Lastensuojelupäivät on tarkoitettu lastensuojelun ja muiden alojen ammattilaisille, asiantuntijoille ja opiskelijoille sekä kaikille lasten ja nuorten kanssa työskenteleville. Lastensuojelupäivät järjestetään yhteistyössä Tampereen kaupungin ja Pirkanmaan hyvinvointialueen kanssa.

Lisätietoa

  • Sonia Kuutti,  sonia.kuutti@lskl.fi, 040 848 6381
LUE LISÄÄ
Sulje