Hyppää sisältöön

Lastensuojelupäivien näyttelypaikat sekä paikat Paviljongissa on loppuunmyyty – webinaarissa on vielä tilaa

15.6.2021
Lastensuojelupäivien näyttelypaikat sekä paikat Paviljongissa on loppuunmyyty – webinaarissa on vielä tilaa

Voit varmistaa paikkasi Valtakunnallisilla lastensuojelupäivillä ilmoittautumalla webinaariin. Mikäli haluaisit ensisijaisesti osallistua paikan päällä, voit halutessasi ilmoittautua jonotuslistalle Paviljonkiin. Myös näyttelypaikkaa voi jonottaa.

Ilmoittautumisen osallistujaksi, myös mahdollisen ylimääräisen ilmoittautumisen, voi perua veloituksetta 27.8. saakka. Näyttelypaikan varaukset ovat sitovia heti.

Noudatamme Valtakunnallisilla lastensuojelupäivillä viranomaisten koronasuosituksia ja -määräyksiä. Mikäli koronatilanne sallii rajoitusten kevennyksen, on mahdollista, että voimme ottaa paikan päälle nykyistä enemmän osallistujia. Aiemmin paikan päälle ilmoittautuneet voivat myös perua osallistumisensa. Paikkoja voi siis vielä vapautua Paviljonkiin ja näyttelypaikoille myöhemmin, joten jonotus kannattaa.

Valtakunnalliset lastensuojelupäivät® järjestetään 5.–6.10.2021 Jyväskylän Paviljongissa ja webinaarina. Tapahtuman teema on Uuden edessä. Valtakunnalliset lastensuojelupäivät® tuovat yhteen lastensuojelun parissa työskenteleviä ihmisiä ympäri Suomen. Lastensuojelupäivät järjestetään yhteistyössä Jyväskylän kaupungin ja lapsiasiavaltuutetun toimiston kanssa.

Lisätietoa

Eliisa Jämsén, eliisa.jamsen@lskl.fi, 040 708 5845

LUE LISÄÄ
Sulje