Hyppää sisältöön

Osallistu ja tuo sarjakuvien kautta pienten lasten terveisiä Valtakunnallisille lastensuojelupäiville®

27.4.2023
Osallistu ja tuo sarjakuvien kautta pienten lasten terveisiä Valtakunnallisille lastensuojelupäiville®

Työskenteletkö sinä pienten lasten parissa? Haluatko tuottaa materiaalia Valtakunnallisille lastensuojelupäiville® yhdessä lasten kanssa? Keräämme nyt pienten lasten terveisiä syksyn 2023 Valtakunnallisille lastensuojelupäiville®. Tuottakaa yhdessä lasten kanssa Lupa loistaa −teemaan sopiva sarjakuva ja tuokaa lasten näkemyksiä esiin yhdessä Suomen merkittävimmissä lastensuojelun ammattilaistapahtumassa.

Oheisten ohjeiden avulla voitte järjestää työskentelyn teille sopivana aikana ja sopivassa paikassa tutulla porukalla! Lähettäkää materiaalit ohjeen mukaan Lastensuojelun Keskusliitolle määräpäivään mennessä. Saadusta materiaalista koostamme pienten lasten terveiset lastensuojelupäiville osallistuvien ammattilaisten tutustuttavaksi.

Ohjeet:

Tänä vuonna valtakunnallisten lastensuojelupäivien teemana on Lupa loistaa. Tehtävänänne on tuottaa tähän teemaan liittyviä sarjakuvia. Voit lukea lisää teemasta Tervetuloa-sivulta. Oheisen pohjan avulla voitte rakentaa yksin, kaksin tai porukassa erilaisia lyhyitä tarinoita, jotka kytkeytyvät erilaisuuteen, yhdenvertaisuuteen ja lupaan loistaa juuri sellaisena kuin on! Sarjakuvapohjan voi tulostaa ja hyödyntää askarteluun tai napata suoraan digitaaliseen työstöön. Huolehtikaa, ettei valmiisiin tuotoksiin jää lasten oikeita nimiä tai muita tunnistetietoja. Toivomme kuitenkin, että merkitsette sarjakuvaan sitä työstäneen lapsen iän.

Valmiit sarjakuvat voitte lähettää sähköisesti osoitteeseen johannes.jahnukainen(a)lskl.fi elokuun loppuun mennessä. Halutessanne, voitte lähettää meille myös organisaationne logon, joka lisätään pienten lasten terveisten keräämiseen osallistuneiden yhteistyötahojen listaan lopulliseen tuotokseen. Pienten lasten ikäraja työskentelyssä ei ole tarkka ja voitte toteuttaa sen parhaaksi haluamallanne tavalla.

Lähettämällä materiaalin meille, antaa lähettävä taho luvan käyttää materiaalia Lastensuojelun Keskusliiton toiminnassa. Kuvituksia voidaan tämän luvan perusteella käyttää Lastensuojelun Keskusliiton verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa ja julkaisuissa koskien pienten lasten osallisuutta ja muuta vaikuttamistyötä. Kuvitukset voidaan asettaa näytteille Valtakunnallisille lastensuojelupäiville. Näiden käyttötarkoitusten ulkopuolisiin käyttötarkoituksiin (esimerkiksi kampanjakäyttöön) pyydämme erikseen käyttöluvan. Sitoudumme käyttämään kuvia vain positiivisissa aiheyhteyksissä ja vain tässä kuvausluvassa mainituissa käyttötarkoituksissa.

Antoisia sarjakuvahetkiä!

Lisätietoa:
  • Johannes Jahnukainen, erityisasiantuntija, Lastensuojelun Keskusliitto
    johannes.jahnukainen(a)lskl.fi
Sulje