Siirry sisältöön

Valtakunnallisten lastensuojelupäivien ohjelma 2020

Kuvitettu lintu vaaleansinisen ympyrän sisällä.

Valtakunnalliset lastensuojelupäivät® järjestetään tänä vuonna Lahden Sibeliustalolla 29. ja 30.9.2020. Valtakunnallisilla lastensuojelupäivillä on pitkät perinteet, sillä tapahtuma järjestetään tänä vuonna jo 56. kerran. COVID-19-tilanteesta johtuen tapahtuma toteutetaan kuitenkin aiemmasta poiketen hieman erilaisena tällä kertaa. Luvassa on yhtä lailla mielenkiintoisia puheenvuoroja ja ajankohtaisia katsauksia lastensuojeluun.

Valtakunnalliset lastensuojelupäivät koostuvat vuonna 2020 kahdesta itsenäisestä tapahtumasta, 29.9. ja 30.9. Tämän lisäksi ohjelmaa voi seurata ja siihen voi osallistua verkkolähetyksen kautta.

Sibeliustalolle voi osallistua maksimissaan 500 osallistujaa per päivä, jotta pystymme huolehtimaan kaikkien turvallisuudesta. Verkkolähetyksiin osallistujamäärä on rajaton ja myymmekin niihin erilaisia paketteja: voit osallistua koko päiväksi tai voit valita ohjelmasta mieleisesi kokonaisuuden. Voit tutustua ohjelmapaketteihin täällä. Voit tutustua päivien ohjelmaan tarkemmin alla olevien linkkien kautta.

Ohjelma 29.9.2020 >>
Ohjelma 30.9.2020 >>