Hyppää sisältöön

Ilmoittautuminen Valtakunnallisille lastensuojelupäiville® 2023 on alkanut!

2.5.2023
Ilmoittautuminen Valtakunnallisille lastensuojelupäiville® 2023 on alkanut!

Ilmoittaudu mukaan Valtakunnallisille lastensuojelupäiville®, niin varmistat paikkasi yhteen vuoden merkittävimmistä lastensuojelualan tapahtumista. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 31.8.2023 tai kunnes tapahtuma on loppuunmyyty. Lastensuojelun Keskusliiton jäsenet voivat myös jo varata esittelypaikan lastensuojelupäivien yhteydessä järjestettävään näyttelyyn.

Muut kuin jäsenemme voivat ilmoittautua näytteilleasettajiksi 1.6. klo 8.00 alkaen. Mainospaikan voit varata Power point -karusellista jo nyt ja varmistaa paremman näkyvyyden päivillä.

Valtakunnalliset lastensuojelupäivät® järjestetään vuonna 2023 jo 59. kertaa. Vuoden teema on Lupa loistaa. Tapahtuman juontaa Nasim Selmani, joka on yksi Deidei-asiantuntijatoimiston perustajista ja Jäbät & Tunteet -podcastin juontajista. Lastensuojelupäivien ohjelma on tuttuun tapaan kattava ja päivillä kuullaan jälleen mielenkiintoisia ja ajankohtaisia puheenvuoroja useilta puhujilta. Koulutuspäiviltä löydät myös Kokemusklubin ja voit tutustua pienten lasten terveisiin.

Valtakunnalliset lastensuojelupäivät® kokoavat yhteen lastensuojelun parissa työskenteleviä ihmisiä ympäri Suomen. Lastensuojelupäivät järjestetään yhteistyössä Turun kaupungin kanssa.

Lisätietoa

  • Julia Kuokkanen, julia.kuokkanen(a)lskl.fi, 050 553 7417
LUE LISÄÄ
Sulje