Hyppää sisältöön
14.9.2024 tampereella

Nuorten päivä

Nuorten päivä tulee taas! Tänä vuonna tavoitteena on rakentaa päivästä monipuolinen ja innostava tapahtuma, joka puhuttelee mahdollisimman monia nuoria. Nuorten päivän teema liittyy tänä vuonna Valtakunnallisten lastensuojelupäivien® tapaan vaikuttavuuteen. Teema tarkentuu nuorten omien näkökulmien mukaan suunnittelun edetessä. Voit myös ehdottaa työpajaa Nuorten päivään 4.3. asti!

Nuorten päivä 2024

Nuorten päivä järjestetään Tampereella 14.9.2024. Tarkempi paikka ja aikataulu julkaistaan myöhemmin, mutta varaa päivä kalenteriisi!

Ohjelmassa on kohtaamisia toisten nuorten, päättäjien ja muiden nuorten toivomien vieraiden kanssa. Päivän aikana kerätään Nuorten terveiset, jotka esitellään Valtakunnallisilla lastensuojelupäivillä lokakuussa Tampereella.

Haluatteko toteuttaa työpajan Nuorten päivässä?

Nuorten päivän suunnittelusta vastaa ammattilaisista ja nuorista koottu ryhmä ja keräämme nyt ehdotuksia työpajoiksi päivään. Lähetä rohkeasti ehdotuksesi meille, jos sinulla on idea työpajasta tai yhteisestä tekemisestä, jonka voit itse toteuttaa Nuorten päivässä. Osallistujat voivat valita itseään kiinnostavan työpajan ilmoittautumisen yhteydessä.

Aiheen tulisi kiinnostaa lastensuojelutaustaisia nuoria. Voit esimerksiksi kohdentaa työpajan kokeneille vaikuttajille tai vasta-alkajille tai keskittyä työpajassa johonkin tiettyyn aiheesen. Nuorten päivän suunnitteluryhmä tekee lopullisen valinnan päivässä toteutettavista työpajoista.

Toivomme työpajaehdotuksen sisältävän ainakin seuraavat tiedot:

  1. Työpajan alustava nimi
  2. Teema, jota työpajassa käsitellään
  3. Alustava suunnitelma työskentelytavoista
  4. Minkälaisille nuorille työpaja on ensisijaisesti suunnattu

Toivomme monipuolisia teemoja ja toteutustapoja! Lähettäkää ehdotuksenne sähköpostitse osoitteeseen: johannes.jahnukainen@lskl.fi 4.3.2024 mennessä.

Nuorten päivä – yhteisöllinen tapahtuma lastensuojelutaustaisille nuorille

Nuorten päivä on tapahtuma nuorille ja nuorille aikuisille, joilla on kokemusta lastensuojelusta. Päivän tarkoituksena on tuoda yhteen lastensuojelutaustaisia nuoria eri puolilta Suomea, jotta he voivat tavata toisiaan ja osallistua vaikuttamistyöhön. Nuorten päivään ovat tervetulleita lastensuojelun kehittämisestä kiinnostuneet nuoret ja nuoret aikuiset. Aikaisempaa kokemusta kehittämisestä tai vaikuttamisesta et tarvitse. Meille on tärkeää, että Nuorten päivään saat tulla juuri sellaisena kuin olet!


Lisätietoja Nuorten päivästä:

Tarvitsetko apua tai haluatko kysyä jotain liittyen tapahtumaan? Älä epäröi ottaa yhteyttä Lastensuojelun Keskusliiton yhteyshenkilöihin. Olemme aina valmiita auttamaan ja vastaamaan kysymyksiisi.

  • Johannes Jahnukainen, erityisasiantuntija, Lastensuojelun Keskusliitto, johannes.jahnukainen(a)lskl.fi
  • Anna Tiili, erityisasiantuntija, Lastensuojelun Keskusliitto, anna.tiili(a)lskl.fi
Sulje