Siirry sisältöön

Sijainti ja kulkuyhteydet

Valtakunnalliset lastensuojelupäivät® järjestetään Finlandia-talolla. Finlandia-talo sijaitsee Töölönlahden rannalla osoitteessa Mannerheimintie 13 e, 00100 Helsinki.

Raitiovaunujen 4, 7 ja 10 pysäkki on Mannerheimintiellä, Finlandia-talon edessä (Kansallismuseon pysäkki). Finlandiatalo sijaitsee kävelyetäisyydellä ydinkeskustasta. Finlandia-talon taksitolppa sijaitsee Karamzininrannan puolella oven K1 edessä. Taksia voi tarvittaessa pyytää ajamaan myös Mannerheimintien puolelle.

Katso tarkemmat kulkuyhteydet Finlandiatalon sivuilta.

Suosittelemme lämpimästi julkisen liikenteen tai pyörän käyttöä Finlandia-talolle saapumiseen, sillä haluamme tukea ympäristömme hyvinvointia. Finlandia-talolle on myös helppo saapua kaupunkifillarilla, lähimmät pyöräparkit ovat Kansallismuseo ja Töölönlahden puisto. Pyörien saatavuuden voit katsoa HSL:n sivuilta löytyvästä kartasta.

Mikäli kuitenkin joudut saapumaan autolla, niin voit jättää autosi Finlandia-talon vieressä sijaitsevaan pysäköintihalliin, Q-Park Finlandiaan, josta on maanalainen kulkuyhteys Finlandia-taloon. Ajo pysäköintihalliin tapahtuu Karamzininrannan kautta. Pysäköinti on maksullista, mutta LSKL:n ilmoittautumispisteeltä saat 20% alennuslipun.

Lastensuojelupäivät Finlandiatalossa

PÄÄSISÄÄNKÄYNNIT

M4 / K4

Finlandia-sali
Helsinki-sali
Elissa-sali
Terassisali
Aurora
Veranda 1-4

Esteettömyys

Finlandia-talon palvelut ovat myös liikunta -ja toimintaesteisten vieraiden saavutettavissa.

Esteetön liikkuminen
Hissillä pääsee Finlandia-talon kaikkiin kerroksiin. Finlandia-talon Palvelupisteestä voi lainata pyörätuolia. Finlandia-talossa on kolme esteetöntä WC-tilaa.

Esteetön pysäköinti
Liikkumisesteisten pysäköintipaikat sijaitsevat Q-Park Finlandian pysäköintihallissa, josta on hissiyhteys Finlandia-taloon. Liikkumisesteisten pysäköintipaikat on sijoitettu pysäköintihallissa sisäänkäynnin läheisyyteen ja merkitty pyörätuolisymbolein. Vammaisen pysäköintiluvan omaavat voivat hakea 2 tunnin pysäköinnin hyvityslipukkeen Finlandia-talon tapahtumaan Finlandia-talon Palvelupisteestä.

Liikuntaesteisten saattoliikenne: Invataksit voivat ajaa suoraan Finlandia-talon sisäänkäynneille.